0458 00222

për porositë dhe dërgesën

Opium Sushi Bar

 • Japoneze
 • Nga
  0
  Lek
   Çmimi minimal shërbim taxi
 • 45 min
  Ora e dërgesës
 • 500 Lek
  Vlera min. e porosisë për dërgesë


min.
Ora e dërgesës

Lek
Çmimi minimal shërbim taxi

Për të përfunduar porosinë duhet të regjistrohesh ose të bësh login në llogarinë tënde.

Karroca jote është bosh

Fut qytetin dhe lagjen
në mënyre që t'ju shfaqim restorantet që ju mund të porosisni.
Ju lutemi, vendosni Rrugën për Dërgesë, në mënyrë që t’ju tregojmë restorantet ku ju mund të porosisni.