0458 00222

për porositë dhe dërgesën

Regjistrimi

Duke shtypur butonin “Regjistrohu” ti pranon Termat dhe kushtet të përdorësh Piruni.al


E ke një regjistrim? Login me profilin tënd.

Të mirat e regjistrimit

Kursen kohë me çdo porosi.

Merr informacion për promocionet dhe uljet.

Shkëmben komente për vaktet dhe restorantet e preferuara.


min.
Ora e dërgesës

Lek
Çmimi minimal shërbim taxi

Për të përfunduar porosinë duhet të regjistrohesh ose të bësh login në llogarinë tënde.

Karroca jote është bosh

Fut qytetin dhe lagjen
në mënyre që t'ju shfaqim restorantet që ju mund të porosisni.
Ju lutemi, vendosni Rrugën për Dërgesë, në mënyrë që t’ju tregojmë restorantet ku ju mund të porosisni.