0458 00222

për porositë dhe dërgesën

Kush jemi

Piruni është mënyra më e shpejtë dhe më e lehtë për të porositur ushqim kudo që të jesh. Duke ndjekur vetëm disa hapa të thjeshtë mund të zgjedhësh dhe të porosisësh nga nga një shumllojshmeri restorantesh dhe kuzhinash, numër ky që rritet çdo ditë.

Nëse të pëlqen pizza, ushqimi kinez, indian, italian , sushi apo tradicional, te Piruni do të gjesh përzgjedhjen më të madhe të restoranteve.

Thjesht trego vendodhjen tënde dhe ne do të të tregojmë restorantet në të cilat mund të porosisësh. Përveç dërgimit të ushqimit në adresën tënde, mund edhe të porosisësh dhe të shkosh ta marrësh ushqimin vetë në restorant me shërbimin tonë të ri “Merr ushqimin vetë”.

Ke pyetje?

PËRDOR
LIVE CHAT

Jemi online nga ora 10:00 deri në orën 23:00

Të premtojmë se informacioni yt personal është i mbrojtur. Çdo transaksion në faqen tonë të internetit trajtohet sipas standardeve më të fundit të industrisë për transaksione me kartë krediti të sigurta online.

Pse ju nevojitet numri im i telefonit?

Na nevojitet për të të kontaktuar në rast problemesh me porosinë ose nëse duhen sqarime të mëtejshme.


min.
Ora e dërgesës

Lek
Çmimi minimal shërbim taxi

Për të përfunduar porosinë duhet të regjistrohesh ose të bësh login në llogarinë tënde.

Karroca jote është bosh

Fut qytetin dhe lagjen
në mënyre që t'ju shfaqim restorantet që ju mund të porosisni.
Ju lutemi, vendosni Rrugën për Dërgesë, në mënyrë që t’ju tregojmë restorantet ku ju mund të porosisni.