0458 00222

për porositë dhe dërgesën

POROSIT SHPEJT DHE LEHTË

SHFLETO:

Vendos qytetin dhe lagjen për të parë restorantet nga të cilët mund të bësh porosi.


ZGJIDH:

Pasi të zgjedhësh restorantin, shto vaktet dhe pijet në karrocën tënde. Mund të kërkosh në menynë e restorantit dhe të bësh klasifikimin sipas çmimit, sasisë dhe artikujve më të porositur.


BËJ POROSINË:

Zgjidh një adresë, datë dhe orë për dërgimin e porosisë, si edhe mënyrën e preferuar të pagesës. Kliko butonin “Vazhdo” dhe përfundo porosinë.

Do të marrësh një email konfirmimi me informacione për porosinë tënde. Nëse po porosit për herë të parë, një operator i Pirunit do të të kontaktojë me telefon për konfirmim.

Ke pyetje?

PËRDOR
LIVE CHAT

Jemi online nga ora 10:00 deri në orën 23:00

Të premtojmë se informacioni yt personal është i mbrojtur. Çdo transaksion në faqen tonë të internetit trajtohet sipas standardeve më të fundit të industrisë për transaksione me kartë krediti të sigurta online.

Pse ju nevojitet numri im i telefonit?

Na nevojitet për të të kontaktuar në rast problemesh me porosinë ose nëse duhen sqarime të mëtejshme.


min.
Ora e dërgesës

Lek
Çmimi minimal shërbim taxi

Për të përfunduar porosinë duhet të regjistrohesh ose të bësh login në llogarinë tënde.

Karroca jote është bosh

Fut qytetin dhe lagjen
në mënyre që t'ju shfaqim restorantet që ju mund të porosisni.
Ju lutemi, vendosni Rrugën për Dërgesë, në mënyrë që t’ju tregojmë restorantet ku ju mund të porosisni.