0458 00222

për porositë dhe dërgesën

Bëhu partner i Pirunit

Si ortak i yni, ju do të keni shumë përfitime:

 1. 1. Një kanal të ri që synon të tërheqë klientët përmes platformës online për porositjen e ushqimit në përputhje me tendencat më të fundit në e-commerce, përfshirë versionin për celular dhe një aplikacion.
 2. 2. Një faqe dedikuar vetëm restorantit tuaj me foto, përshkrime, orare, klasifikime dhe komente nga klientët.
 3. 3. Kontrolli i restorantit tuaj është në duart tuaja përmes një moduli të veçantë për menaxhimin e porosive, menytë dhe informacionet për restorantin në faqe.
 4. 4. Shërbim dhe mbështetje nga një callcentre profesionale.
 5. 5. Statistika dhe raporte për porositë mujore.
 6. 6. Të gjitha mënyrat e mundshme të pagesës.
 7. 7. Përfshirje në planin vjetor të marketingut që synon të promovojë restorantet dhe organizim i promocioneve të përbashkëta dhe të pavarura.
  1. Për pyetje:

   telefon: 045800222

   e-mail: marketing@piruni.al

Ke pyetje?

PËRDOR
LIVE CHAT

Jemi online nga ora 10:00 deri në orën 23:00

Të premtojmë se informacioni yt personal është i mbrojtur. Çdo transaksion në faqen tonë të internetit trajtohet sipas standardeve më të fundit të industrisë për transaksione me kartë krediti të sigurta online.

Pse ju nevojitet numri im i telefonit?

Na nevojitet për të të kontaktuar në rast problemesh me porosinë ose nëse duhen sqarime të mëtejshme.


min.
Ora e dërgesës

Lek
Çmimi minimal shërbim taxi

Për të përfunduar porosinë duhet të regjistrohesh ose të bësh login në llogarinë tënde.

Karroca jote është bosh

Fut qytetin dhe lagjen
në mënyre që t'ju shfaqim restorantet që ju mund të porosisni.
Ju lutemi, vendosni Rrugën për Dërgesë, në mënyrë që t’ju tregojmë restorantet ku ju mund të porosisni.