0458 00222

për porositë dhe dërgesën

Shto restorant

Ne te Piruni e dashurojmë shumëllojshmërinë dhe përpiqemi gjatë gjithë kohës të shtojmë restorante të rinj.

Nëse po kërkoni mënyra për të rritur shitjet tuaja, mos nguroni dhe bëhuni pjesë e platformës tonë.

Telefononi në numrin 045800222 ose dërgoni një kërkesë në adresën marketing@piruni.al dhe përfaqësuesi ynë i shitjeve do t’ju kontaktojë menjëherë.

Ke pyetje?

PËRDOR
LIVE CHAT

Jemi online nga ora 10:00 deri në orën 23:00

Të premtojmë se informacioni yt personal është i mbrojtur. Çdo transaksion në faqen tonë të internetit trajtohet sipas standardeve më të fundit të industrisë për transaksione me kartë krediti të sigurta online.

Pse ju nevojitet numri im i telefonit?

Na nevojitet për të të kontaktuar në rast problemesh me porosinë ose nëse duhen sqarime të mëtejshme.


min.
Ora e dërgesës

Lek
Çmimi minimal shërbim taxi

Për të përfunduar porosinë duhet të regjistrohesh ose të bësh login në llogarinë tënde.

Karroca jote është bosh

Fut qytetin dhe lagjen
në mënyre që t'ju shfaqim restorantet që ju mund të porosisni.
Ju lutemi, vendosni Rrugën për Dërgesë, në mënyrë që t’ju tregojmë restorantet ku ju mund të porosisni.