0458 00222

për porositë dhe dërgesën

Mënyra më e mirë për të ngrënë.

Porosit kudo me aplikacionin Piruni.al

  • Shpejt dhe thjeshtë
  • Shumëllojshmëri restorantesh në xhepin tuaj
  • Ri-porosit vetëm me disa klikime


min.
Ora e dërgesës

Lek
Çmimi minimal shërbim taxi

Për të përfunduar porosinë duhet të regjistrohesh ose të bësh login në llogarinë tënde.

Karroca jote është bosh

Fut qytetin dhe lagjen
në mënyre që t'ju shfaqim restorantet që ju mund të porosisni.
Ju lutemi, vendosni Rrugën për Dërgesë, në mënyrë që t’ju tregojmë restorantet ku ju mund të porosisni.